Ugrás a fő tartalomra

2700 Cegléd, Malom tér 3.


+36-53-789-934

Széchenyi 2020

Hírek


2024. máj. 8.
Intézmény

  TeSzedd

  Lehet, hogy a mások szemete, de a mi életterünk Ennek a gondolatnak a szellemében csatlakozott Nagykátai iskolánk 2024-ben is a „TeSzedd!

  TeSzedd

  Lehet, hogy a mások szemete, de a mi életterünk

  Ennek a gondolatnak a szellemében csatlakozott iskolánk 2024-ben is a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” országos szemétszedő akcióhoz, melynek keretében összesen 380 zsák zsákban gyűjthető, és kb. 45 m3 zsákban nem gyűjthető hulladéktól sikerült megtisztítanunk Nagykáta Város különböző részeit. Bár a CSzC Nagykátai Ipari Szakképző Iskola már korábban is csatlakozott ehhez a szemétszedő akcióhoz, sőt, a korábbi években is hasonlóan eredményesen záruló napokat tudtunk magunk mögött, azonban az idei szemétszedés egy kicsit mégis másabb volt, mint a korábbiak. Ugyanis idén, két egymást követő napon is részt vettünk a nagy takarítási munkálatokban.

  Április 26-án (pénteken) 42 „Csonkás” diák, valamint az őket kísérő öt tanár igyekezett a hulladéktenger által bekebelezett óriási földterületből visszahódítani egy kis darabkát a természet számára. Munkájuk eredményeként meg is tisztult az olajkút mögötti terület egy része. Az aznapi szemétszedés, ahogyan arról a képek is árulkodnak, nem csupán eredményes volt, de jó hangulatban is telt. A munka mellett jutott egy kis idő fotózkodásra is, gyíkszelídítésre is, no meg persze az elmaradhatatlan, szemétben talált csúnyacipők versenyé is.     

  Április 27-én (szombaton) pedig 12 „Csonkás” tanár döntött úgy, hogy diákjaiknak példát mutatva, a természeti környezet fennmaradásának fontosságát hangsúlyozva-, maguk is részt vállalnak környezetünk, - mindannyiunk életterének- megtisztításában. Ez a nap is a pénteki naphoz hasonlóan eredményes volt, aminek következtében megtisztult a Határ úttal párhuzamos külső útszakasz, valamint az erdőszőlői nagy nyárfához vezető dűlőút is.

  No de szavak helyett beszéljenek a képek!

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Pályázati felhívás iskolai büfé üzemeltetésére

  Pályázati felhívás iskolai büfé üzemeltetésére

  A Ceglédi Szakképzési Centrum nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet a Ceglédi SzC Unghváry László Vendéglátóipari Technikum és Szakképző iskolában büfé helyiség üzemeltetésének céljára.

  2024. jún. 7.
  Cegledi SZC
  OTP Fáy András Alapítvány szakmai kirándulás

  OTP Fáy András Alapítvány szakmai kirándulás

  Május 29-én a Az Unghváry 9. c osztály szakmai kirándulás keretén belül A gazdasági körforgás c. tréningen vett részt, amelyet az OTP Fáy András Alapítvány szervezett.

  2024. máj. 30.
  Intézmény
  Kereskedők diákszemmel!

  Kereskedők diákszemmel!

  Idén, immár második éve, 2024 áprilisában megrendezésre került Nagykátán a kereskedők részére a „Kereskedők diákszemmel” vetélkedő.

  2024. máj. 2.
  Intézmény


  KIMIKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Ceglédi Szakképzési Centrum

    2700 Cegléd, Malom tér 3.

   • Telefon: +36-53-789-934

    E-mail: ugyfelszolgalat@ceglediszc.hu

    OM azonosító: 203068


   2024Ceglédi Szakképzési Centrum