Ugrás a fő tartalomra

2700 Cegléd, Malom tér 3.


+36-53-789-934

Széchenyi 2020

Hírek


2024. máj. 8.
Intézmény

    TeSzedd

    Lehet, hogy a mások szemete, de a mi életterünk Ennek a gondolatnak a szellemében csatlakozott Nagykátai iskolánk 2024-ben is a „TeSzedd!

    TeSzedd

    Lehet, hogy a mások szemete, de a mi életterünk

    Ennek a gondolatnak a szellemében csatlakozott iskolánk 2024-ben is a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” országos szemétszedő akcióhoz, melynek keretében összesen 380 zsák zsákban gyűjthető, és kb. 45 m3 zsákban nem gyűjthető hulladéktól sikerült megtisztítanunk Nagykáta Város különböző részeit. Bár a CSzC Nagykátai Ipari Szakképző Iskola már korábban is csatlakozott ehhez a szemétszedő akcióhoz, sőt, a korábbi években is hasonlóan eredményesen záruló napokat tudtunk magunk mögött, azonban az idei szemétszedés egy kicsit mégis másabb volt, mint a korábbiak. Ugyanis idén, két egymást követő napon is részt vettünk a nagy takarítási munkálatokban.

    Április 26-án (pénteken) 42 „Csonkás” diák, valamint az őket kísérő öt tanár igyekezett a hulladéktenger által bekebelezett óriási földterületből visszahódítani egy kis darabkát a természet számára. Munkájuk eredményeként meg is tisztult az olajkút mögötti terület egy része. Az aznapi szemétszedés, ahogyan arról a képek is árulkodnak, nem csupán eredményes volt, de jó hangulatban is telt. A munka mellett jutott egy kis idő fotózkodásra is, gyíkszelídítésre is, no meg persze az elmaradhatatlan, szemétben talált csúnyacipők versenyé is.     

    Április 27-én (szombaton) pedig 12 „Csonkás” tanár döntött úgy, hogy diákjaiknak példát mutatva, a természeti környezet fennmaradásának fontosságát hangsúlyozva-, maguk is részt vállalnak környezetünk, - mindannyiunk életterének- megtisztításában. Ez a nap is a pénteki naphoz hasonlóan eredményes volt, aminek következtében megtisztult a Határ úttal párhuzamos külső útszakasz, valamint az erdőszőlői nagy nyárfához vezető dűlőút is.

    No de szavak helyett beszéljenek a képek!

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Ingyenes KRESZ

    Ingyenes KRESZ

    Elindult a végzős középiskolások számára a jogosítványszerzés ingyenes elméleti tanfolyama

    2024. szept. 27.
    IKK
    Erasmus 2024 szeptember

    Erasmus 2024 szeptember

    Erasmus+ program keretében 51 tanulónk vesz részt egy görögországi tanulmányúton.

    2024. szept. 26.
    Intézmény
    Szakmai kirándulás a Törley pincészetben

    Szakmai kirándulás a Törley pincészetben

    09.23-àn a a Közgáz 13.k osztálya a Törley múzeumban, pincészetben járt szakmai kiránduláson. Megismerkedtek a pezsgő gyártásával, történelmi múltjával.

    2024. szept. 23.
    Intézmény


    KIMIKK
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Ceglédi Szakképzési Centrum

        2700 Cegléd, Malom tér 3.

      • Telefon: +36-53-789-934

        E-mail: ugyfelszolgalat@ceglediszc.hu

        OM azonosító: 203068


      2024Ceglédi Szakképzési Centrum