Ugrás a fő tartalomra

2700 Cegléd, Malom tér 3.


+36-53-789-934

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 5.
Intézmény

  Szelektív Bemesek- Projektnap

  Ma tartotta csapatunk az UNICEF Rajtad áll a jövő! programjának részeként a Projektnapot, melyen bemutattuk, hogy a megnyert támogatás összegét hogyan használtuk fel, továbbá az iskola diákjainak szerveztünk egy edukációs célú, ugyanakkor vicces és interaktív előadást, melyben volt kvíz és rajzolás is.

  Szelektív Bemesek- Projektnap

  A napjuk a ceglédi hulladékudvarban indult, ahol egy nagyon érdekes üzemlátogatásban volt részük, végigkövették a háztartásokból bekerülő hulladék útját a szelektálás-válogatáson át egészen a bálázásig, mely bálákat a szomszédos országokban hasznosítanak újra.

  A projekt célja az volt, hogy a Bemben megvalósuljon a szelektív hulladékgyűjtés. Az elnyert támogatás összegéből vastag kartonból készült strapabíró hulladéktárolót vásároltak a legtöbb tanterembe és a folyosókra. A Recobin cégtől kedvezményes ajánlatot kaptak, így több tárolót tudtak vásárolni. A kukákba zsákokat is vettek. "Itt szeretnénk megköszönni az Iparifóliák.hu csapatának a felajánlását, akik 1000 darab rendkívül strapabíró zsákkal támogatták a projektünk fenntarthatóságát."

   

  A tantermekbe oktató plakátokat helyeztek ki, a plakát sokszorosításáért köszönettel tartozunk a ceglédi Apáti Nyomdának.

  Úgy érezzük, hogy a mai projektnapunk nagyon jól sikerült, bízunk benne, hogy kezdeményezésünk diáktársaink személyében követőkre talál.

  Galéria

  Kövessetek minket az Instán: szelektiv.bemesek

   

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Fegyverropogástól volt hangos Szolnok

  Fegyverropogástól volt hangos Szolnok

  2024. március 02-én, a Szolnoki Kossuth téren vette kezdetét az 1849. március 5-én történt Szolnoki csata hagyományőrzők általi „újra játszása”.

  2024. márc. 12.
  Intézmény
  A Nagykátai Tüzércsapat kiállítás megnyitóján jártunk

  A Nagykátai Tüzércsapat kiállítás megnyitóján jártunk

  2024. március 01-én 18:00 órakor kezdődött a Nagykátai Hagyományőrző Tüzércsapat kiállításának megnyitója, melynek helyszíneként a Nagykátai Városi Könyvtár kupolaterme szolgált.

  2024. márc. 12.
  Intézmény
  Online is elérhetőek az IKK kiadványai

  Online is elérhetőek az IKK kiadványai

  Segítünk, hogy átlásd a szakképzés lehetőségeit

  2024. márc. 8.
  IKK


  KIMIKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Ceglédi Szakképzési Centrum

    2700 Cegléd, Malom tér 3.

   • Telefon: +36-53-789-934

    E-mail: ugyfelszolgalat@ceglediszc.hu

    OM azonosító: 203068


   2024Ceglédi Szakképzési Centrum