Ugrás a fő tartalomra

2700 Cegléd, Malom tér 3.


+36-53-789-934

Széchenyi 2020

Hírek


2023. okt. 11.
Közgáz

  Közgáz szakmai nap a repülőtéren

  A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren vett részt reptérlátogatáson 2023. október 10-én szakmai nap keretében a Közgáz 12.c osztálya Senkeiné Baranyai Judit és Motyovszki Tibor vezetésével.

  Közgáz szakmai nap a repülőtéren
  A repülőtérre érkezve szigorú biztonsági ellenőrzést követően egy Malév Ikarus autóbusszal indultunk a háromórás élménytúrára. Túravezetőnk rengeteg érdekességet osztott meg velünk a látottakról. A biztonsági zóna közelségéből láthattunk le- és felszálló repülőgépeket, jártunk a forgalmi előtér szélén, a futópályák mellett, valamint a tűzoltóságon is. Hallottunk a repülőgépekhez kapcsolódó különleges informatika megoldásokról, és a fizika törvényszerűségeit is testközelből figyelhettük meg. A reptérlátogatást követően megnéztük a Repülőmúzeumot az Aeroparkban.
   
  A programot a Market Centralban zártuk, ahol a négyórás program után jólesően elfáradva ebédeltünk meg, majd hazafelé vettük az irányt. Köszönjük a lehetőséget!

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Pályázati felhívás iskolai büfé üzemeltetésére

  Pályázati felhívás iskolai büfé üzemeltetésére

  A Ceglédi Szakképzési Centrum nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet a Ceglédi SzC Unghváry László Vendéglátóipari Technikum és Szakképző iskolában büfé helyiség üzemeltetésének céljára.

  2024. jún. 7.
  Cegledi SZC
  OTP Fáy András Alapítvány szakmai kirándulás

  OTP Fáy András Alapítvány szakmai kirándulás

  Május 29-én a Az Unghváry 9. c osztály szakmai kirándulás keretén belül A gazdasági körforgás c. tréningen vett részt, amelyet az OTP Fáy András Alapítvány szervezett.

  2024. máj. 30.
  Intézmény
  TeSzedd

  TeSzedd

  Lehet, hogy a mások szemete, de a mi életterünk Ennek a gondolatnak a szellemében csatlakozott Nagykátai iskolánk 2024-ben is a „TeSzedd!

  2024. máj. 8.
  Intézmény


  KIMIKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Ceglédi Szakképzési Centrum

    2700 Cegléd, Malom tér 3.

   • Telefon: +36-53-789-934

    E-mail: ugyfelszolgalat@ceglediszc.hu

    OM azonosító: 203068


   2024Ceglédi Szakképzési Centrum