Ugrás a fő tartalomra

2700 Cegléd, Malom tér 3.


+36-53-789-934

Széchenyi 2020

Hírek


2024. febr. 22.
Cegledi SZC

  Centrum futsal körzeti forduló Cegléden

  2024. február 15.-én rendezte meg Cegléden a körzeti Centrum Futsal bajnokságot a Ceglédi SZC Unghváry László Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola. A torna helyszínéül a megújult Gál József Sportcsarnok szolgált.

  Centrum futsal körzeti forduló Cegléden

  A Ceglédi Szakképzési Centrum öt iskolája vett részt az eseményen. A rendezvényt Baranyi Tibor, a Ceglédi SZC Unghváry László Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola igazgatója nyitotta meg.

  10 mérkőzés lebonyolítására került sor, hivatalos MLSZ játékvezető vezényelte le a meccseket. A mérkőzések 2x 12 perces formában zajlottak, futó órával. A szabályváltozásoknak köszönhetően (korlátlan számú igazolt játékos a pályán) rendkívül izgalmas és nagyszerű mérkőzéseknek lehettünk tanúi. Említésre méltó, hogy a jó játékvezetés és a tanulók fegyelmezettsége sérülésmentes játékokat eredményezett.

  A futsal torna körzeti fordulóját a Ceglédi SZC Unghváry László Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola nyerte meg. A második továbbjutó sorsa az utolsó mérkőzésen dőlt el. A Ceglédi SZC Szterényi József Technikum és Szakképző Iskola valamint a Ceglédi SZC Közgazdasági és Informatikai Technikum vívott egymással. 2:2 -es döntetlent követően büntetőkkel a Szterényi jutott tovább. A Közgazdasági a 3. helyen végzett, 4. lett a Bem Iskola csapata, a nagykátai Iparisok az 5. helyen végeztek. A tanulók ásványvizet és Bécsi szeletes szendvicseket kaptak energiájuk pótlására, amit szívesen elfogyasztottak.

  Sok sikert kívánunk a továbbjutó csapatoknak a következő, regionális fordulóhoz!

  GALÉRIA

  Centrum futsal Cegléd

  12.JPG
  2.jpg
  8.jpg

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Fegyverropogástól volt hangos Szolnok

  Fegyverropogástól volt hangos Szolnok

  2024. március 02-én, a Szolnoki Kossuth téren vette kezdetét az 1849. március 5-én történt Szolnoki csata hagyományőrzők általi „újra játszása”.

  2024. márc. 12.
  Intézmény
  A Nagykátai Tüzércsapat kiállítás megnyitóján jártunk

  A Nagykátai Tüzércsapat kiállítás megnyitóján jártunk

  2024. március 01-én 18:00 órakor kezdődött a Nagykátai Hagyományőrző Tüzércsapat kiállításának megnyitója, melynek helyszíneként a Nagykátai Városi Könyvtár kupolaterme szolgált.

  2024. márc. 12.
  Intézmény
  Online is elérhetőek az IKK kiadványai

  Online is elérhetőek az IKK kiadványai

  Segítünk, hogy átlásd a szakképzés lehetőségeit

  2024. márc. 8.
  IKK


  KIMIKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Ceglédi Szakképzési Centrum

    2700 Cegléd, Malom tér 3.

   • Telefon: +36-53-789-934

    E-mail: ugyfelszolgalat@ceglediszc.hu

    OM azonosító: 203068


   2024Ceglédi Szakképzési Centrum