Jelenleg kidolgozás alatt áll az a digitális módszer, mely a lehető legérthetőbben valamennyiük számára könnyed elérést biztosíthat. A munkálatok folyamatosak, ezért kérem, hogy a legfrissebb információkat követve értesüljenek aktualitásainkról a www.cszc.hu weboldalon.

Tagiskoláink biztosítják annak lehetőségét, hogy az épületben – jellemzően a diákok saját szekrényében – hagyott könyveket, tanulási segédanyagokat mindenki hazavigye. Erről az egyes tagintézmények külön intézkednek és saját honlapjukon külön adnak tájékoztatást.

A 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozat alapján igény esetén biztosítjuk tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét.

Felhívjuk diákjaink figyelmét, hogy távoktatás nyújtotta otthontartózkodás szabadabb keretet biztosít a tudásanyag elsajátítására, azonban az intézményi számonkérés rendszer ugyan rendhagyó formában, de mindenképpen megtörténik. Kérjük a kedves Szülőket, hogy a segítsék és bíztassák gyermekeiket az intézmény által kiadott feladatok elvégzésére és a tudásanyag megtanulására.

Azon tanulók, akik érintettek a két hetes külföldi nyelvi kurzusban, sajnos az idei évben nem tudnak elutazni, a program egy évvel elhalasztásra kerül.

Azok a ceglédi diákok, akik március 16-ára (hétfőre) étkezést igényeltek március 16-án 11:00 – 13:00. között a csomagolt ételt a megszokott étkeztetési hely bejáratánál átvehetik.

Azok, akik csomagolt formában hétfőt követően is igényt tartanak az ellátásra, szíveskedjenek szándékukat megerősíteni a tagintézmények honlapján megjelenő rend szerint.

Hamarosan friss információkkal jelentkezünk!

http://www.ceglediszc.hu/

https://www.facebook.com/ceglediszc/